Gips deze week

Geen GIPS project.

De docu-alert van deze week!
Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Johan Klaassen. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin.
Lees het docu-alert van deze week.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

Mantelzorgers kunnen compliment aanvragen

14 oktober 2019

Mantelzorgers: onmisbaar en onbetaalbaar. Wij nemen de hoed in de hand voor het werk dat zij verrichten! Mantelzorgers verdienen een compliment. Daarom hebben mantelzorgers inmiddels een aanvraagformulier ontvangen waarmee zij een compliment van 100 euro kunnen aanvragen.

Ben je mantelzorger, maar sta je nog niet ingeschreven? Stuur dan nu een mailtje naar:
Lida van Rijn
Mantelzorgconsulent bij de Gemeente Gorinchem
Mantelzorg@Gorinchem.nl.

Zij stuurt je dan een aanmeldformulier én een aanvraagformulier voor het compliment.

Lida is ook degene die zorgt dat mantelzorgers uitgenodigd worden voor workshops, cursussen en niet te vergeten de o zo belangrijke fun. Zo staat er voor dit jaar wokken op het programma. Alle ingeschreven mantelzorgers zijn in de Week van de Mantelzorg uitgenodigd om op 2 of 9 november mee te gaan wokken.

Meld je hiervoor aan en stuur Lida een mail Mantelzorg@Gorinchem.nl!

Kijk voor meer informatie over mantelzorg en de waardering voor mantelzorgers op de website van de gemeente Gorinchem,