Gips deze week

Geen GIPS project.

De docu-alert van deze week!
Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Johan Klaassen. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin.
Lees het docu-alert van deze week.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

Mantelzorgwaardering in de gemeente Gorinchem

08 oktober 2018

De gemeente is verantwoordelijk voor mantelzorgwaardering. Elke gemeente vult dit op een eigen wijze in. Ieder jaar wordt opnieuw bekeken aan welke vorm van waardering het meest behoefte is.

Dit jaar is het een mantelzorgcompliment in de vorm van 100 euro. Daarnaast zijn er op verschillende momenten van het jaar bijeenkomsten, cursussen en is er individuele ondersteuning om mantelzorgers te ondersteunen. Aan de mantelzorgondersteuning en de workshops zijn geen kosten verbonden.

Wilt u in aanmerking komen voor dit mantelzorgcompliment? Vul dan graag beide formulieren in en stuur deze naar de gemeente Gorinchem. De formulieren vindt u hieronder. Het betreft een aanmeldingsformulier en u kunt zich ook aanmelden als mantelzorger.

Voor meer informatie: www.gorinchem.nl/zorg-en-ondersteuning/mantelzorg