Gips deze week

Geen GIPS project.

De docu-alert van deze week!
Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Johan Klaassen. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin.
Lees het docu-alert van deze week.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

Postbussen verdwijnen in de gemeente Gorinchem

03 juli 2018

In april dit jaar heeft de SGPG gereageerd op het voornemen van Post NL om een aantal brievenbussen weg te halen en een aantal brievenbussen op nieuwe posities te plaatsen in de postcodes 4201 t/m 4208. De reactie van de SGPG is te lezen in de pdf hieronder.

Ook raadslid Hans van Mourik pleitte samen met het gehandicaptenplatform om het plan om acht brievenbussen weg te halen in Gorinchem per direct te bevriezen en om opnieuw met welzijnsorganisaties en de gemeente om tafel te gaan. Dat is te lezen in het artikel in het AD.

Naar aanleiding van het schrijven van het SGPG en het artikel in het AD heeft Post NL een reactie gegeven. Het antwoord van het SGPG leest u in de pdf.