De docu-alert van deze week!

Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Johan Klaassen. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin.
Lees het docu-alert van deze week.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

10 november: Dag van de Mantelzorg! Lees het in de nieuwsbrief sociaal domein

07 november 2022

In deze nieuwsbrief hebben we onder andere aandacht voor mantelzorgers, die zich altijd zo belangeloos inzetten voor hun naaste.

Op 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Op die dag organiseert het mantelzorgsteunpunt gemeente Gorinchem een ontmoetingsmoment in de hal van het stadhuis.
U bent welkom van 10.00 - 11.30 u of van 14.30 - 16.00u.

Verder hebben we aandacht voor ouderenmishandeling en wat er georganiseerd wordt voor de bevordering van de deskundigheid van professionals. En we kijken terug op de bijeenkomst van het Integraal Sociaal Beleid. En er is nog veel meer te lezen!

Klik hier en lees de nieuwsbrief!

Na het lezen van de nieuwsbrief vragen, idee├źn of met ons in gesprek?
Mail met Iemke Bruseker of bel 0183 659331.