De docu-alert van deze week!

Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Johan Klaassen. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin.
Lees het docu-alert van deze week.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

19 oktober organiseren het NatuurCentrum en Gorinchem Beweegt een SamenSpeelMoment.

21 juli 2022

Op woensdagmiddag 19 oktober organiseren het NatuurCentrum en Gorinchem Beweegt een SamenSpeelMoment. Dit doen zij vanuit de Speeltuinbende.

Tanja Pijleman, sportcoach 'Meedoen door beweging’ vraagt mensen om zich aan te sluiten bij de Speeltuinbende en mee te werken aan dit SamenSpeelMoment. Waar denkt zij dan aan?

  • kinderen stimuleren samen te spelen
  • mee denken in mogelijkheden
  • ouders en kinderen vragen of ze willen aansluiten bij de Speeltuinbende (en een aantal keer een samenspeelmoment mee willen organiseren)
  • mee opbouwen en afbouwen (zou ook heel fijn zijn 😊)

Wil jij je graag inzetten voor de Speeltuinbende en SamenSpeelMoment op 19 oktober? Stuur dan een mailtje aan Tanja Pijleman.