De docu-alert van deze week!

Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Remmelt Kruizinga. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin.
Lees het docu-alert van deze week.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

Mantelzorg Nieuwsbrief december 2023

18 december 2023

In deze nieuwsbrief lees je over de laatste ontwikkelingen binnen het Mantelzorgsteunpunt. Je vindt er de activiteiten en het nieuws. Ook staan hier tips om je kennis te vergroten zodat de rol van mantelzorger goed vervuld kan worden.

Lees hier de nieuwsbrief

Na het lezen van de nieuwsbrief nog vragen, opmerkingen of tips (voor een workshop of training)? Laat het Jacqueline en/of Danique weten. Zij bekijken graag of en hoe zij e.e.a. kunnen organiseren.

Jacqueline Blom-Geluk Mantelzorgcoördinator en Danique de Borst Administratief ondersteuner
T 0183 659 540 | E mantelzorg@gorinchem.nl