De docu-alert van deze week!

Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Remmelt Kruizinga. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin.
Lees het docu-alert van deze week.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

Mantelzorg nieuwsbrief maart 2023

24 maart 2023

In deze nieuwsbrief staan voor u de laatste ontwikkelingen binnen het Mantelzorgsteunpunt vermeld, met nieuws en activiteiten, die de mantelzorgcoördinators organiseren.

Lees hier de nieuwsbrief

Zo wordt er bijvoorbeeld een mantelzorgmarkt georganiseerd op 26 mei in Centraal Punt aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem.
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in gesprek gaan met zorgaanbieders of andere hulpverleners. Mogelijk leert u dankzij deze ontmoetingen meer van elkaar of krijgt u gerichte informatie over de ondersteuning bij het mantelzorgen.

Heeft u na het lezen van deze nieuwsbrief vragen, opmerkingen of tips (voor een workshop of training)? Laat het ons weten. We bekijken graag of en hoe we dat kunnen organiseren.

Jacqueline Blom | Nassira Boukrouche
Mantelzorgcoördinatoren | 0183 659 540 | mantelzorg@gorinchem.nl