De docu-alert van deze week!

Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Remmelt Kruizinga. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin.
Lees het docu-alert van deze week.
In verband met de vakantie verschijnt de eerstvolgende Docu-alert op zaterdag 19 augustus.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

Mantelzorg nieuwsbrief september 2023: vraag het mantelzorgcompliment aan!

18 september 2023

Ook deze nieuwsbrief staat weer boordevol activiteiten, cursussen en trainingen voor mantelzorgers. Ook vind je hier een overzicht van handige apps om je zorg te delen.

10 november is 'De dag van de mantelzorger'. Voorgaande jaren gaven de Mantelzorgcoördinatoren van de gemeente Gorinchem cadeaubonnen weg. Dit jaar doen zij het iets anders. Rond deze dag zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Je mag aan 1 activiteit deelnemen en een introducee meenemen. Meer informatie lees je in de nieuwsbrief.

MANTELZORGCOMPLIMENT
Tot 18 november 2023 heb je de tijd om het mantelzorgcompliment aan te vragen. Al aangevraagd voor dit jaar? Dan hoef je niets te doen. Lees de voorwaarden aandachtig door bij het aanvragen.

Kortom, veel informatie is te vinden in deze nieuwsbrief. Lees deze op je gemak door hier op te klikken.

Heb je na het lezen van deze nieuwsbrief vragen, opmerkingen of tips (voor een workshop of training)? Laat het Jacqueline en Nassira weten. Zij bekijken graag of en hoe ze dat kunnen organiseren.

Jacqueline Blom-Geluk | Nassira Boukrouche Mantelzorgcoördinatoren | 0183 659 540 | mantelzorg@gorinchem.nl