De docu-alert van deze week!

Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Johan Klaassen. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin.
Lees het docu-alert van deze week.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

Nieuwsbrief gemeente Gorinchem - maart 2023

13 maart 2023

De nieuwsbrief van maart van de gemeente Gorinchem is weer beschikbaar. In deze nieuwsbrief staan kansen centraal. Hoe zien deze kansen eruit? Wat gaat de gemeente de komende twee jaar doen?Lees hier alles over de onderwerpen.

Speciale aandacht vragen wij voor het stuk over de mantelzorgers!
Op 26 mei 2023 organiseert het mantelzorgsteunpunt een mantelzorgmarkt. Hier staat de ontmoeting tussen mantelzorgers en organisaties centraal. Instellingen of organisaties van wie het aanbod of de dienst van meerwaarde voor mantelzorgers kan zijn, zijn van harte welkom zich te presenteren.

Op deze markt ontvangt de mantelzorger informatie over de meerwaarde van instellingen of organisaties in de stad.

Praktische informatie:

Locatie:Centraal punt Grote Haarsekade 120
Datum:26 mei 2023
Tijd:13:00-17:00

Deelname aan de markt is gratis.

AANMELDEN:
Stand reserveren? Stuur een mailtje naar mantelzorg@gorinchem.nl of bel 0183 65 95 40.