De docu-alert van deze week!

Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Remmelt Kruizinga. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin.
Lees het docu-alert van deze week.
In verband met de vakantie verschijnt de eerstvolgende Docu-alert op zaterdag 19 augustus.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

Nieuwsbrief Vrijwillerssteunpunt

12 april 2023

De volgende nieuwsbrief Vrijwillgerssteunpunt vind je hieronder. In deze nieuwsbrief onder andere een terugblik op de eerste Proeverij Vrijwilligerswerk die in februari is gehouden. Ook het verhaal van Wim Rijnbrand, die al acht jaar een vaste kracht is van de Voedselbank Gorinchem is, kun je lezen. En nog veel meer over workshops en cursussen die op de planning staan.

En speciale aandacht voor dinsdag 2 mei. Op die dag wil de gemeente graag in gesprek over de ‘Gorinchemse vrijwilliger’ en ben je van harte welkom vanaf 15.00u. De locatie wordt later bekend gemaakt.

Lees hier de nieuwsbrief.