De docu-alert van deze week!

Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Johan Klaassen. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin.
Lees het docu-alert van deze week.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

Vergeet het mantelzorgcompliment niet!

20 september 2022

Tot en met 17 november kunt u het mantelzorgcompliment van 100 euro aanvragen. Vergeet het niet; het compliment moet elk jaar opnieuw worden aangevraagd. Voldoet u aan de voorwaarden, dan krijgt u het bedrag in december op uw rekening gestort.

COMPLIMENT DIGITAAL OF OP PAPIER
U kunt het compliment digitaal aanvragen via https://formulieren.gorinchem.nl/form/mantelzorgcompliment-aanvragen/ Hier leest u ook welke voorwaarden gelden om voor het compliment in aanmerking te komen.

U kunt ook het formulier downloaden en opsturen naar:
Mantelzorgsteunpunt Gorinchem
Postbus 108
4200 AC Gorinchem

En verder vindt u hier de speciale mantelzorgnieuwsbrief. In deze nieuwsbrief leest u de laatste ontwikkelingen binnen het Mantelzorgsteunpunt. Ook vindt u hier onze activiteitenagenda, nieuws en meer zaken om uw kennis te vergroten om uw rol als mantelzorger goed te kunnen vervullen.

VRAGEN OF IDEE√čN
Heeft u na het lezen van deze nieuwsbrief vragen, opmerkingen of tips (voor een workshop of training)? Laat het ons weten. We bekijken graag of en hoe we dat kunnen organiseren.

Femke Simon | Jacqueline Blom | Nassira Boukrouche Mantelzorgcoördinatoren | 0183 659 540 | mantelzorg@gorinchem.nl