De docu-alert van deze week!

Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Remmelt Kruizinga. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin. Lees het docu-alert van deze week.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.

Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

Gratis basisvoorlichting over het pgb

14 juli 2021

We vinden het belangrijk dat als je kiest voor een persoonsgebonden budget (pgb) dit een weloverwogen en positieve keuze is, want er komt veel bij kijken. Daarom bieden we in 2021 gratis basisvoorlichtingsbijeenkomsten over het pgb aan voor mensen die voor de keuze staan hoe ze hun zorg of ondersteuning gaan regelen.

Wil je hier als patiëntenvereniging, welzijnsorganisatie, (V)SO-school, revalidatiecentrum, autisme-/dementie-/mantelzorg-café op jouw locatie of online via zoom gebruik van maken? Of ken je mensen of andere organisaties in jouw omgeving voor wie deze voorlichting interessant kan zijn?

Ga dan naar onze website voor meer informatie en het aanvraagformulier.

Bron: Per Saldo