De docu-alert van deze week!

Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Remmelt Kruizinga. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin.
Herhaalde oproep
Wij zijn op zoek naar een mederedacteur.
Meer daarover leest u in de bijlage.
Wij kijken uit naar de reacties.

Lees het docu-alert van deze week.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.

Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

mederedacteur docu-alerts worden?

27 december 2023

Wordt u onze nieuwe mederedacteur?

Een aantal keer per maand plaatsen wij altijd een link naar docu-alerts. In dit mailbulletin staat het nieuws over ontwikkelingen die van belang zijn in het leven van mensen met een verstandelijke beperking en hun verwanten. Het gaat om korte berichten; via links kunnen geïnteresseerden naar de bronberichten doorklikken voor meer informatie. De lezersgroep is gevarieerd en loopt van familie en belangenbehartigers tot professionals.

Uit de reacties blijkt dat de docu-alerts zeer gewaardeerd worden. Deze worden nu al weer zo'n twaalf jaar samengesteld door twee vrijwilligers, Jaap Penninga en Remmelt Kruizinga. Zij verzamelen het relevante nieuws van de week en verwerken het in Docu-alert.

Intussen hebben zij behoefte aan versterking en zoeken dan ook een mederedacteur.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan de vacature tekst hieronder en reageer! Zij horen graag.