De docu-alert van deze week!

Docu-alerts worden samengesteld en 1 x per week verspreid door Jaap Penninga en Remmelt Kruizinga. In de Docu-alerts bijzondere aandacht voor de VG-sector in brede zin. Lees het docu-alert van deze week.

Emmy den Heijer is ambassadeur voor het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking.

Informatie over de Wmo, Jeugdhulp en Werk& Inkomen gemeente Gorinchem vindt u in de Toegangswijzer van de gemeente Gorinchem.

Nuttige informatie:
Op de website van ZorgKeus.nl vindt u info over de zorg en het zorgverzekeringsstelsel, zoals nieuws en wijzigingen in de AWBZ, Wmo, het basispakket, de zorgtoeslag en het eigen risico.
www.zorgkeus.nl/zorgverzekering

Pashouders MolenHopper: reserveer uw rit zoveel mogelijk vooraf

30 november 2021

De Molenhopper blijft rijden en pashouders kunnen nog gewoon gebruik maken van de MolenHopper.


Het kan echter gebeuren dat de MolenHopper u niet binnen de afgesproken tijd komt ophalen. Dit komt door het aantal ziekmeldingen onder de chauffeurs en ook door het te kort aan personeel. De MolenHopper doet er alles aan om dit ongemak voor u als reiziger zoveel mogelijk te beperken.

kunt ook meehelpen: boek uw ritten bij voorkeur één dag van tevoren. Op die manier kan de Molenhopper beter inspelen op uw aanvraag. En voor de komende feestdagen vragen wij u om uw ritten minimaal drie dagen vooraf te reserveren.

Dank voor uw medewerking!